top of page
TBUS_Logo_Negativ_web.png

TUR 2025

ITALIEN
BERGAMO - MILANO  

17. - 23. AUGUST 2025

Team BU&S tager i 2025 til Italien og cykler på ikoniske ruter i Lombardiet.
Læs mere om turen nedenfor og ansøg om deltagelse 
Ansøgningen til 2025 turen er nu åben! 
Har du deltaget i Team BU&S før?

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive inviteret til et regionalt møde (plus eventuelt et virtuelt møde, hvis det er relevant), hvor du dels kan få flere informationer, kan stille de spørgsmål, som du gerne vil have svar på – og vi kan høre lidt mere om dig, din baggrund og motivation for at deltage.

Tak for din ansøgning. Du hører mere fra os

COLOURBOX56186936.jpg
COLOURBOX8175807.jpg

6 etaper i varieret terræn
 

Bergamo - Milano

Touren starter  ud i Bergamo og ender i Milano. Undervejs skal der cykles på ikoniske stigninger i smukke omgivelser. 

HVAD KOSTER DET?

Prisen for denne uforglemmelige tur er: 


12.200,- plus fly

&

4.400 plus fly for servicefolk


 

INFO OM TUREN 2025

MEGET MERE END
BARE CYKLING

3 TING DU SKAL KUNNE GENKENDE I DIG SELV

Vi sætter en meget stor ære i at Team BU&S er for alle – og at det er meget mere end cykling.
Derfor skal du kunne nikke genkendende til tre ting, som for både for dig og os skal vægtes lige højt.

ikon_støtte2'.png
GØR EN FORSKEL FOR SORGRAMTE BØRN
Vi forventer ikke at du er ekspert i sponsorater, men vi forventer at du gør en aktiv figur i indsamlingen. Der er mere end blot sponsorater, hvor man kan samle penge ind og dermed gøre i forskel. Vi håber og tror på, at alle ryttere kan samle min 10.000,- ind til sorgramte børn og dermed være med til at hjælpe 1 barn pr. rytter
ikon_støtte2'.png
VÆR EN TEAMPLAYER
Vi forventer at du tager aktiv del i fællesskabet. At du deltager i det omfang du kan, i f.eks julefrokost, ryttermøder, sociale events med mere. Hos os er INGEN over fællesskabet. Vi forventer ligeledes, at du deltager med god energi, højt humør og ikke leder efter huller i osten. Det giver nemlig os alle en dejligt miljø at være i.
ikon_iform.png
BLIV EN BEDRE VERSION AF DIG SELV
Det er vigtigt, at du deltager aktiv i alt træning, både indørs som udendørs. Vi forventer ikke at du bliver den nye Vingegaard, men vi forventer at du kan kører 26/27 i snit på en 100 km flad rute - NÅR VI SKAL AFSTED. Vi forventer ikke at du kan dette nu. Er du ny, så er vi klar til at modtage dig med åbne arme. Vi har et stort team der står klar til at hjælpe dig. 

HVAD FÅR DU NÅR DU ER MED PÅ TEAM BUS?
Ud over alt det som ikke kan gøres op i kroner og ører, så som unikt sammenhold, stærkt netværk, fede arrangementer du deltager gratis i og venskaber for livet, bliver du forkælet allerede når du har meldt dig til.

team_bus_2024___pro_comfort_03498.png

DET FÅR DU:
Komplet tøjpakke bestående af 2 stk kortærmet jersey, 2 stk bibshort, vindvest med 3 lommer, sommer handsker og løse ærmer
Forplejning i hele tour-ugen, hotel i tour-ugen
Træning så du er klar til at tage afsted
Komplet support-team til at klare alt for dig på touren

Skærmbillede 2022-07-28 kl. 11.36.16.png

TAK, FORDI DU BRUGER NOGET
AF DIN TID

Din støtte til Børn, Unge & Sorg er helt uundværlig og giver håbet tilbage til en masse børn og unge. Vi er stolte af, at du har valgt at være en del af os – og du skal vide at vi sætter utrolig stor pris på dig.

Din støtte gør at Børn, Unge & Sorg kan  tilbyde gratis rådgivning og psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

PREBEN ENGELBREKT

Direktør  |  Det Nationale Sorgcenter

Preben-Engelbrekt_edited.png
bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet. Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

bottom of page