CYKELFESTIVAL I FÆLLEDPARKEN

1. JULI I FÆLLEDPARKEN, KL. 12-16

Tag del i den store Tour de France-fest, når flere end 20.000 gæster fejrer verdens bedste cykelby i Fælledparken. 
 

VÆR MED I FÆLLEDPARKEN, NÅR VI CYKLER

FOR SORGRAMTE BØRN & UNGE

Sammen med teamet bag ’#ForChris’-indsamlingen, BFC Sport, Fitness Engros, Fitness World og Apollo Sport ønsker vi at invitere dig til vores Bike-event d. 1. juli 12.00-16.00 i Fælledparken. Det bliver en dag med motion og fællesskab, hvor du kan køre for sorgramte børn og unge.

 

Vores ambassadør, den folkekære cykelrytter og TV-kommentator Chris Anker mistede livet den 18. september 2021 og efterlod sig kone og to børn. To familiefædre Kim og Kasper blev meget berørte af Chris’ død og ønskede at gøre en forskel for Chris’ to døtre og kone og alle sorgramte børn og unge og startede derfor indsamlingen #ForChris. Overskuddet fra indsamlingen tilgodeser Chris´ to døtre og kone samt Team Børn, Unge & Sorg. Læs mere her

DAGENS PROGRAM D. 1. JULI 2020, KL. 12-16

Dagen byder på sjov og motion for dig og dine kollegaer. Vi vil spinne med landets bedste indoor-bikeinstruktører. Storskærme med intelligent cycling med specielt udviklede animerede 3D landskaber vil give dig den absolutte Tour De France stemning.

Du kan vinde en rejse for 2 med Apollo, 1 VIP-cykel til verdens største indoor-bike arrangement i Randers, en tur med Team Børn, Unge & Sorg i 2023 fra Alperne til København (hør mere om turen på vores infomøder i juni og juli - se datoerne her), en tur med hele familien i Hurlumhej Øen (læs mere her) og mange flere præmier.

 

PROGRAM

12-13: Christian Buus Mentzoni & Dennis Marquardt (Aalborg)

13-14: Johnny Roland & Anders Djurhus (Roskilde)

14-15: Stephen Rasmussen & Rikke Kirkegaard (Aarhus)

15-16: Troels Kure & Mia Kofoed (København)

HVORDAN KAN I VÆRE MED?

Alt I skal gøre er at tilmelde jer ved at kontakte os på info@team-bus.dk.

Der er begrænset antal cykler.

Følg med på Facebook, hvor vi løbende offentliggører nye oplevelser på FestiVélo.

 

BON TOUR!

Chris_Anthon_photo_Inddeskport.png
ChrisAnkerLogo_NEG.png
Festivelo_logo_02.png
bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet. Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.