KØBENHAVN/ROSKILDE

Jørgen Sørensen.jpg

Team Børn, Unge & Sorg København/Roskilde er stolte af at være en del af et fantastisk hold. Vi sætter det sociale i højsædet og bruger en masse tid på at styrke fælleskabet. Vi har det sjovt sammen, og vi kører altid hjem fra træning med et stort smil på læberne.

Selv om du måske er ny og aldrig har prøvet at cykle på hold, så tager vi imod dig med åbne arme. Vi er flere ryttere, der har erfaring indenfor cykelsporten og vi kan hjælpe dig i gang med træningen og give dig anbefalinger til køb af godt cykeludstyr. Du er velkommen til at være med på nogle af vores træningsture, hvis du vil se om det kunne være noget for dig. Kontakt os herunder for mere information. 

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet. Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.

 

Spørgsmål til dette kan man kontakte os på dm@sorgcenter.dk eller på tlf 22454990