SKANDINAVIEN

cover.jpg

Team Skandinavien er vores udlandshold. Holdkaptajn Bo Blomstrand er sammen med holdkaptajn Jan Sørensen (Team Nordjylland) og Martin Jørgensen (Team Sjælland) gået sammen om at lave en helt unik tur. Vi cykler i år fra Oslo via Sverige til Danmark, hvor vi d. 3. september rammer Roskilde sammen med alle de andre ryttere landet over. Vi skal cykle godt 1250 km med 6580 højdemeter, så vi kommer i den grad til at opleve de norske fjelde.  

 

Er du til de helt store oplevelser på en cykel, så tag med os. Vi forventer ikke, at du er en garvet rytter, men vi forventer, at du gør, hvad du kan for at holde dig i form. Udlandsturen er lidt hårdere end de andre ture, som vi kører, bl.a. pga. de høje højdemeter. Du kan sagtens være ny og stadig deltage. Vi er mange til at hjælpe dig, og vi glæder os til at byde dig velkommen. 

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet. Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.