AARHUS

Fie Jappe.jpg

Vi er stolte og ydmyge overfor opgaven. Det, at vi sammen gør en stor forskel for sorgramte børn og unge giver os det drive, der skal til for at flytte noget. For os er det at gøre en forskel nemlig den største motivationsfaktor. 

Vi elsker at cykle, og det smitter i den grad af på holdet. Vi gør vores ypperste for, at din oplevelse af at cykle med os bliver helt unik. Er du ny på en cykel, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med et cykelhold? Kom endelig med ud at træne et par gange, hvor du kan møde os, samtidig med at du finder ud af, om det er noget for dig. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Kontakt os herunder for mere information. 

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet. Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.