SØNDERJYLLAND

olker.jpeg

Team Børn, Unge & Sorg i Sønderjylland sætter en ære i, at alle skal føle sig velkommen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at din oplevelse af at deltage hos os bliver en oplevelse for livet. Vi sætter hyggen, det sociale, og det at gøre en forskel meget højt. 

Vi træner 2-3 gange om ugen, og vi ved godt, at der vil være dage, hvor du kan være forhindret i at komme til træning. Vi ved  at du er her frivilligt, og det accepterer vi til fulde. Men samtidig er det selvfølgelig vigtigt, at vi alle får trænet, så vi kan cykle de godt 1100 km, vi skal igennem i 2022. 

Vi glæder os til at se dig. Kontakt os herunder for mere information.

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet. Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.