FYN

Brian Fyn.jpg

"Sammen ud - sammen hjem"- det er et motto som betyder rigtig meget for os på Fyn holdet. Vi har et stærkt fællesskab , hvor alle deltager aktivt. Vi cykler lidt anderledes end de andre hold i Danmark, da vi ikke skifter hotel hver dag. Vi er nemlig i to dage på de fleste af hotellerne i uge 35.

 

Er du nysgerrig på, hvad Team Børn, Unge & Sorg på Fyn kan, så tøv ikke med at komme ud og være med til en træning eller to. På den måde kan du se og opleve vores unikke fællesskab og sammenhold.

 

Hvis du gerne vil prøve at deltage, så kontakt os herunder for mere information.

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet. Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.