top of page
TBUS_Weblogo.png
SkoTandhjul_edited.jpg

BLIV EN DEL AF TEAM BUS

DER ER STADIG PLADS PÅ
SERVICE TEAMET I ÅR

Tilmeldingen for ryttere på 2021/22-holdet er desværre lukket, men du kan stadig nå at blive en uundværlig del af holdet.

Serviceteamet spiller en meget central og uundværlig rolle på vores cykelhold. Uden dem drejer hjulene ikke. Du kan deltage på serviceteamet på flere måder:

Depot-team
Som del af depotteamet er du en af de vigtigste brikker. Teamet består af 4-5 personer og jeres opgave er at sørge for, at rytterne får den energi, de skal bruge både før afgang, under turen og når de ankommer til hotellet. Det gør du ved at sørge for forplejning, praktik som f.eks. at sikre hotel check-in til rytternes ankomst og i det hele taget hygge om rytterne. 

Følgebiler og navigatører
Som følgebil-fører og navigatør har du et stort ansvar. Det er nemlig dig, der sørger for, at rytterne kører den rigtige rute. Du er i radiokontakt med flere af rytterne og kan til enhver tid navigere holdet rundt. Det er også dig, der sørger for sikkerheden, f.eks. i forhold til vildtfarende bilister eller lignende, som rytterne ikke kan se. Du får følgeskab af mekanikeren, der sidder i bilen sammen med dig. 

Mekanikere
Er du med som mekaniker, skal du først og fremmest kunne reparere en cykel som f.eks. dækskifte, kædepåsætning og gearjustering. Større reparationer af cyklerne klarer rytterne selv. Som mekaniker er du navigatørens højre hånd. Du skal sammen med navigatøren hjælpe med at holde øje og skabe tryghed for rytterne. 
 

Jeg mistede min far som ganske ung, så det var naturligt for mig at cykle med Team Børn, Unge & Sorg. Men at det skulle blive så stort, havde jeg ikke drømt om. Det, at man kan forene sin hobby og samtidig gøre en forskel for børn, der virkelig har brug for hjælp, er en gave for livet. 
Morten Sceeker, Team Aalborg 

1. JUNI 2022 ÅBNER VI OP FOR TILMELDINGEN TIL SÆSON 2023 OG VORES 10 ÅRS JUBILÆUM

Næste år fylder Team Børn, Unge & Sorg 10 år

I den anledning kan du også forvente en fornyelse af Team Børn, Unge & Sorg. 

 

Det er "gratis" at deltage hos Team Børn, Unge & Sorg. Kom til infomøde og hør, hvordan det kan blive gratis for dig.

KOM TIL ET AF VORES INFOMØDER:

København/Roskilde/Nordsjælland, den 07. juni, kl. 19.00 
Admiralhotel, Toldbodgade 24, 0000 København K 

Midt/Vestsjælland, den 08. juni, kl. 19.00

Scandic Hotel i Roskilde 

Bornholm, den 09. juni, kl. 19.00 
Hotel GSH i Rønne

Midt & Sønderjylland, den 13. juni, kl. 19.00 
Rødekro - Kro

Trekanten & Fyn, den 14. juni, kl. 19.00 
Nærmere info følger om sted

Øst/vest & Nordjylland, den 15. juni, kl. 19.00

Arena Randers Fyensgade 1 8900 Randers

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet. Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.

bottom of page