Vejstriber.png

TOUR 2022

HER FINDER DU ALT OM DE RUTER VI CYKLER FRA DEN 28. AUG. - 3. SEPT.

Klik på de enkelte ruter for at læse mere

NORDJYLLAND
FYN
SØNDERJYLLAND
KØBENHAVN / ROSKILDE
AARHUS
BORNHOLM
SKANDINAVIEN

KØBENHAVN / ROSKILDE

København/Roskilde holdet er bestående et lidt over 20 medlemmer. Vi skal i år cykle tværs over Danmark. Vi starter i Roskilde og slutter i Roskilde. 

Søren Lykke Larsen har igen kreeret en smuk tur, der strejker sig fra det midtsjællandske, gennem maribo over midtjylland til vestjylland, hvorefter vi vender retur mod Roskilde. 

Vi glæder os meget til at komme ud i det danske sommervejr og ikke mindst møde vestenvinden, som til tider både kan være en med- og modspiller.

Vi skal bo på følgende hoteller undervejs.

TOTAL LÆNGDE 1176 KM
TOTAL HØJDEMETER 5476 METER

DAG 1
DAG 2
DAG 3
DAG 4
DAG 5
DAG 6
RuteEksempel.png

ALLE RUTER

Her kan du om meget snart se, hvordan vi cykler rundt i Danmark. 

Har du lyst til at komme ud og se, tale eller bare opleve os, så kan du her se hvor depoterne, målbyerne med mere befinder sig. Vi er altid klar med en kop kaffe eller lign.

TIL TOP

Fælleskab, motion og være med til at gør livet bedre for udsatte børn, det er min motivation for at deltage. Jeg er med for første gang og er fra dag et taget imod med kram og tilstedeværelse. Det betyder rigtig meget for mig, som ny rytter, at folk tager en med i fællesskabet fra dag et. Jeg glæder mig meget til at opleve Team Børn, Unge & Sorg.
Jesper Langgaard, Team København

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet.  Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONAL SORGCENTER BØRN, UNGE & SORG

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.