top of page
TBUS_Weblogo.png

VI TRÆDER I PEDALERNE
FOR DEN GODE SAG

Når du sidder på cyklen sammen med dit team, handler det om cykling, gode oplevelser og om at skabe relationer, der rækker ud over det, vi cykler for.

Som del af Team BUS, bidrager du ikke kun til den gode sag, men du giver også dig selv, og dem du cykler med, en god oplevelse. 

GØR DIG KLAR

Vi forventer ikke, at du har en grundform, men at du deltager aktivt i både indsamling og træning. Det er ikke en forudsætning, at du har prøvet at cykle i hold, men at du er indstillet på at deltage socialt og bruge dit netværk. For os er det vigtigt, at alle deltager på lige fod og bidrager til den fælles gode oplevelse. 

 

Vi sørger for, at du får de optimale muligheder for at træne, mødes med dit team og gøre dig klar til touren. Du kan se hvilke aktiviteter, du allerede nu kan sætte i kalenderen under TOUR 2022

Topbillede_Pige.png

EN UNIK OPLEVELSE,
HVOR DU HJÆLPER ANDRE

TeamBUS_2023_CydlingWear.gif

SPECIALDESIGNET
CYCLING WEAR

Vi fejrer 10 års jubilæet med en ekstra lækker cykel-kollektion.

Kollektionen er designet og syet specielt til Team BUS af EXTREME og er af højeste kvalitet.

 

RYTTERNE FÅR:

Jersey 
Retro trøje 
BIB-shorts 
Løse ærmer 
Vindvest

Handsker 
Hoodie 
Polo 
4 vanddunke 
Sportstaske 
Solcreme 
Saddelfedt

Cap

 

SUPPORT-TEAMET FÅR:

Polo

Hoodie
Cap

 

Kammeratskab, cykling og det at gøre en forskel, - det er drivkraften for mig. Derfor deltager jeg hos Team Børn, Unge & Sorg for 3. gang. Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med sæson 2022.
Jesper Langaard, Team Københvan

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet.  Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 2245 4990

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER BØRN

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.

bottom of page