top of page
TBUS_Weblogo.png
ThumbsUp.png
TBUS_Logo_Negativ_web.png

EN UNIK OPLEVELSE,
HVOR DU HJÆLPER ANDRE

VI TRÆDER I PEDALERNE
FOR DEN GODE SAG

DE BEDSTE OPLEVELSER, ER DEM VI HAR SAMMEN

Team BU&S er et stort cykelfællesskab, hvor det at opleve hinanden er den helt store gave. Vi bruger meget tid og energi på, at alle hos os, skal føle sig som en del af holdet.

 

Når du sidder på cyklen sammen med dit team, handler det om cykling, gode oplevelser og om at skabe relationer, der rækker ud over det vi cykler for.

Som del af Team BU&S, bidrager du ikke kun til den gode sag, men du giver også dig selv, og dem du cykler med, en god oplevelse. 

SAMMEN GØR VI FORSKELLEN

Vi forventer ikke, at du har en grundform, men at du deltager aktivt i både indsamling og træning. Det er ikke en forudsætning, at du har prøvet at cykle i hold, men at du er indstillet på at deltage socialt og bruge dit netværk. For os er det vigtigt, at alle deltager på lige fod og bidrager til den fælles gode oplevelse. 

 

Vi sørger for, at du får de optimale muligheder for at træne, mødes med dit team og gøre dig klar til touren.  Det er ligeledes - sammen, at vi hjælper de børn og unge, der virkelig trænger til din hjælp.

TAK FORDI DU BRUGER NOGET AF DIN TID PÅ OS

Jeg er umådelig stolt over, at så mange frivillige ildsjæle, stiller op hvert år for
Team Børn, Unge & Sorg. 

Vi er jer dybt taknemmelige for jeres uundværlige støtte I giver os, og det er med stor

ydmyghed, samt stor taknemmelighed, at I bruger noget af jeres sparsomme fritid på at gør en forskel for Børn, Unge & Sorg. I er med til at give håbet tilbage til en masse børn og unge.

Preben Engelbrekt 
Direktør og stifter af Det Nationale Sorgcenter
 

Kammeratskab, cykling og det at gøre en forskel, - det er drivkraften for mig. Derfor deltager jeg hos Team Børn, Unge & Sorg for 3. gang. Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med sæsonen.
Jesper Langaard, Team Københvan

bus-logo.png

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, 
der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, der oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

 

Sorgterapien er baseret på forskning og mange års praktiske erfaring. Udover behandling arbejder Det Nationale Sorgcenter med kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt med indsamling af viden og forskning på sorgområdet.  Det Nationale Sorgcenter har desuden tilknyttet en række frivillige, som selv har mistet en nærtstående. 

TBUS_Logo_Negativ_web.png

KONTAKT
TEAM BØRN, UNGE & SORG
Tlf: 20265588

 

Email: info@team-bus.dk
www.team-bus.dk

 

CVR-nr.: 25 30 08 23
EAN: 5790001968014

TEAM BØRN, UNGE & SORG ER EN DEL AF DET NATIONALE SORGCENTER BØRN

TEAM BØRN, UNGE & SORG
STØTTER OP OM FN’S VERDENSMÅL

11.gif
17.gif
3.gif

Som sponsor for team børn, unge & sorg bidrager din virksomhed til FN's Verdensmål. I er med til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt børn og unge og fremme lysten til at dyrke motion og leve en sund livsstil.

bottom of page